Blog

5 najčešćih grešaka početnika u skijanju
18. Mar 2019
Kada se nađete u situaciji da tek počinjete da savladavate neku veštinu, prirodno je da postoje različite nesigurnosti i strahovi koje uzrokuju greške.
Read more »
SNOUBORDING ili kako se ludo zabaviti uz pomoć jedne daske
18. Mar 2019
Još jedna fantastična zimska aktivnost koja godinama unazad postaje sve zastupljenija i popularnija, posebno među mlađom populacijom je svakako vožnja snouborda, odnosno snoubording.
Read more »
Odabir skijaških cipela (pancerica)
18. Mar 2019
Kako se bliži sezona, tako svake godine čujemo dosta pitanja oko toga kakve skijaške cipele (pancerice) izabrati. Jer, verovali ili ne, pancerice su deo opreme koji najviše može uticati na vaš napredak u skijanju.
Read more »
Odabir skija
18. Mar 2019
Kada se odlučite za kupovinu skija budite potpuno iskreni o tome koji je vaš skijaški nivo i kakva je vaša fizička sprema. Dobar prodavac će svakako znati koji model da vam zatim preporuči.
Read more »
Dobrobiti skijanja
12. Jan 2019
Za pojedine ljude, prvi sneg znači samo jedno – “iskopavanje” vunenih čarapa i prekrivača iz ormara i momentalno prepuštanje stanju hibernacije!
Read more »
Zašto nam je potreban instruktor skijanja?
23. Feb 2019
Skijanje je zabavan i atraktivan sport, podjednako uzbudljiv kada se praktikuje kada ste sami ili u društvu. Pogodan je za sve one koji vole osećaj slobodne, prožet mrvicom (ili nešto više) adrenalina, za one koji vole brzinu, ali i bezbrižnost i sigurnost kako bi mogli maksimalno da uživaju.
Read more »
Iskoristite lepote čarobnog Kopaonika
30. Jan 2019
Planina Kopaonik se smatra jednim od najvrednijih dragulja Srbije. Poznata i po nazivu Srebrna planina, pruža se od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 kilometara sa najvišom tačkom na 2017 metara.
Read more »
Pa šta ako ste početnik?
24. Jan 2019
Šetnja po snegu na planini je prijatna i zdrava aktivnost, sedenje u kafiću i ispijanje toplog čaja uz kuckanje porukica na mobilnom – takođe, ali praktično ne možete reći da ste bili na zimovanju ako niste skijali!
Read more »