Blog

Šta svaki roditelj treba da zna...
17. Jan 2021
Šta svaki roditelj treba da zna pre nego što dovede dete u MM školu skijanja. Skijanje je svakako jedan od najboljih zimskih sportova. A ono što je najlepše od svega je to što se sa skijanjem može početi u vrlo ranom uzrastu i odlično je za poboljšanje razvoja motorike i koordinacije pokreta.
Opširnije »
Zašto je bitno ove godine da idete na zimovanje?
03. Dec 2020

…ili tri razloga zašto su aktivnosti na Kopu ove godine OBAVEZNE

„Stiže zima, a sa njom i zimske čarolije. A ono zbog čega posebno volimo ovo godišnje doba je činjenica da konačno možemo da uživamo u našim omiljenim planinama.“

Opširnije »
MM - PRIČA O LJUBAVI I STRASTI
03. Jan 2020
Marija Matić je sertifikovani ISIA instruktor skijanja, bivši reprezentativac skijaške reprezentacije Srbije, vlasnica škole skijanja i snouborda MM ski-sport i osnivač Skijaškog kluba MM...
Opširnije »
Bezbednost na skijama
16. Dec 2019
Ako ste ove godine odlučili da isprobate nešto novo - odete na zimovanje i po prvi put u životu da stanete na skije, postoje određene stvari na koje morate da obratite pažnju...
Opširnije »
Kopaonik Trening Ski kampovi
02. Dec 2019
Zima samo što nije, a sa njom i prvi sneg. Za većinu zima predstavlja prelazno godišnje doba pre proleća, kada je jedini cilj dobro se ušuškati ispod pokrivača i preležati je gledajući serije i filmove...
Opširnije »
Skijanje i roleri – ima neka tajna veza
01. Oct 2019
Bliži nam se polako još jedna zima, a mnogi od nas joj se i te kako raduju, budući da tada postaje aktuelna jedna od omiljenih sezonskih aktivnosti: naravno, reč je o skijanju!
Opširnije »
5 najčešćih grešaka početnika u skijanju
18. Mar 2019
Kada se nađete u situaciji da tek počinjete da savladavate neku veštinu, prirodno je da postoje različite nesigurnosti i strahovi koje uzrokuju greške.
Opširnije »
SNOUBORDING ili kako se ludo zabaviti uz pomoć jedne daske
18. Mar 2019
Još jedna fantastična zimska aktivnost koja godinama unazad postaje sve zastupljenija i popularnija, posebno među mlađom populacijom je svakako vožnja snouborda, odnosno snoubording.
Opširnije »
Odabir skijaških cipela (pancerica)
18. Mar 2019
Kako se bliži sezona, tako svake godine čujemo dosta pitanja oko toga kakve skijaške cipele (pancerice) izabrati. Jer, verovali ili ne, pancerice su deo opreme koji najviše može uticati na vaš napredak u skijanju.
Opširnije »
Odabir skija
18. Mar 2019
Kada se odlučite za kupovinu skija budite potpuno iskreni o tome koji je vaš skijaški nivo i kakva je vaša fizička sprema. Dobar prodavac će svakako znati koji model da vam zatim preporuči.
Opširnije »