Blog

MM - PRIČA O LJUBAVI I STRASTI
03. Jan 2020
Marija Matić je sertifikovani ISIA instruktor skijanja, bivši reprezentativac skijaške reprezentacije Srbije, vlasnica škole skijanja i snouborda MM ski-sport i osnivač Skijaškog kluba MM...
Read more »
Bezbednost na skijama
16. Dec 2019
Ako ste ove godine odlučili da isprobate nešto novo - odete na zimovanje i po prvi put u životu da stanete na skije, postoje određene stvari na koje morate da obratite pažnju...
Read more »
Kopaonik Trening Ski kampovi
02. Dec 2019
Zima samo što nije, a sa njom i prvi sneg. Za većinu zima predstavlja prelazno godišnje doba pre proleća, kada je jedini cilj dobro se ušuškati ispod pokrivača i preležati je gledajući serije i filmove...
Read more »
Skijanje i roleri – ima neka tajna veza
01. Oct 2019
Bliži nam se polako još jedna zima, a mnogi od nas joj se i te kako raduju, budući da tada postaje aktuelna jedna od omiljenih sezonskih aktivnosti: naravno, reč je o skijanju!
Read more »
5 najčešćih grešaka početnika u skijanju
18. Mar 2019
Kada se nađete u situaciji da tek počinjete da savladavate neku veštinu, prirodno je da postoje različite nesigurnosti i strahovi koje uzrokuju greške.
Read more »
SNOUBORDING ili kako se ludo zabaviti uz pomoć jedne daske
18. Mar 2019
Još jedna fantastična zimska aktivnost koja godinama unazad postaje sve zastupljenija i popularnija, posebno među mlađom populacijom je svakako vožnja snouborda, odnosno snoubording.
Read more »
Odabir skijaških cipela (pancerica)
18. Mar 2019
Kako se bliži sezona, tako svake godine čujemo dosta pitanja oko toga kakve skijaške cipele (pancerice) izabrati. Jer, verovali ili ne, pancerice su deo opreme koji najviše može uticati na vaš napredak u skijanju.
Read more »
Odabir skija
18. Mar 2019
Kada se odlučite za kupovinu skija budite potpuno iskreni o tome koji je vaš skijaški nivo i kakva je vaša fizička sprema. Dobar prodavac će svakako znati koji model da vam zatim preporuči.
Read more »
Dobrobiti skijanja
12. Jan 2019
Za pojedine ljude, prvi sneg znači samo jedno – “iskopavanje” vunenih čarapa i prekrivača iz ormara i momentalno prepuštanje stanju hibernacije!
Read more »
Zašto nam je potreban instruktor skijanja?
23. Feb 2019
Skijanje je zabavan i atraktivan sport, podjednako uzbudljiv kada se praktikuje kada ste sami ili u društvu. Pogodan je za sve one koji vole osećaj slobodne, prožet mrvicom (ili nešto više) adrenalina, za one koji vole brzinu, ali i bezbrižnost i sigurnost kako bi mogli maksimalno da uživaju.
Read more »