21.12.2022.

Ako ste ikada želeli da naučite da skijate ili da poboljšate svoje skijaške sposobnosti, MM škola skijanja je pravo mesto za vas. Sa našim iskusnim instruktorima i prilagođenim programima za učenje, mi smo spremni da vam pomognemo da postanete odličan skijaš, bez obzira na prethodno poznavanje ovog sporta.

Naše lekcije su dizajnirane i prilagođene vašim potrebama i ciljevima, tako da ćete brzo i lako naučiti sve što vam je potrebno da postanete sigurni i spretni na belim stazama. Osim toga, mi pružamo i opremu za skijanje tako da se ne morate brinuti o tome da li imate sve što vam je potrebno za lekcije.

Naši instruktori su stručni i strpljivi, i provešće vas kroz sve što vam je potrebno da biste postigli uspeh na stazama. Osim toga, naše lekcije su zabavne i ni malo dosadne, tako da ćete uživati u učenju i doživeti nezaboravno iskustvo.

Ukoliko ste spremni da se oprobate u skijanju ili da poboljšate svoje skijaške sposobnosti, dođite do MM škole skijanja i počnite da uživate u onome što ovaj zimski sport ima da ponudi. Sigurni smo da ćete se vratiti ponovo i ponovo, uživajući u svemu što naša škola skijanja ima da ponudi.

Par reč o kopaoniku - mestu gde se čarolija odigrava...

Planina Kopaonik je pravo mesto za sve ljubitelje skijanja i zimskih sportova. Sa svojim velikim brojem staza različitih težina, Kopaonik pruža nezaboravno iskustvo za skijaše svih nivoa.

Kopaonik je poznat ne samo po svojim visokokvalitetnim stazama već i modernim ski liftovima koji omogućavaju brzo i lak dolazak do vrhova planine.

Za one koji žele da isprobaju nešto novo, na Kopaoniku se nalaze i staze za snowboarding i druge zimske sportove poput sankanja i skijanja na vodi. Pored toga, postoje i brojne druge aktivnosti poput šetnje po snegu i uživanja u prekrasnom prirodnom okruženju planine.

Posetite Kopaonik i uživajte u svim što ovaj prekrasni zimskii dragulj ima da ponudi.

I ne zaboravite: na Kopaoniku se nalazi MM škola skijanja sa iskusnim instruktorima koji će pomoći početnicima da se brzo obuče i osećaju sigurno na stazama, a onim starijima da poboljšaju svoju skijašku tehniku.