02.12.2019.

Kopaonik Trening Ski kampovi

Zima samo što nije, a sa njom i prvi sneg. Za većinu zima predstavlja prelazno godišnje doba pre proleća, kada je jedini cilj dobro se ušuškati ispod pokrivača i preležati je gledajući serije i filmove. Tinejdžeri i deca se ovome posebno raduju. Ali zima je za mnoge više od toga: Idealan period za nova iskustva, nove avanture i oprobavanje u zimskim sportovima, kao što je skijanje i snoubord.

Skijanje je savršen način da budete aktivni tokom hladnih meseci, da se napunite dobrom energijom i oprobate u nečemu novom. Ako mislite da je skijanje teško, verovatno ste u pravu, ali sve je u životu teško dok se ne proba prvi put. A onda uz dobrog učitelja i sticanje veštine i znanja – put do zadovoljstva nije predalek.

Čist vazduh, sunce i svakodnevna fizička aktivnost su upravo tri stvari koje Vam nedostaju u zimskim mesecima, a aktivni boravak na snegu Vam ih omogućava. Ako ste roditelj: nemojte dopustiti da Vaše dete „preleži“ ovu zimu u kući, već mu pružite nezaboravno iskustvo na Kopaoniku. Potrebno mu je samo dobro raspoloženje i dobra volja, sve ostalo se nalazi na ovoj prelepoj planini.

Zašto Kopaonik?

Kopaonik je naša najpoznatija planina i to ne bez razloga. Ponosni je dom mnogih četinarskih šuma, koje posetiocima ove planine pružaju idiličnu atmosferu mira i tišine. Pravo je mesto za zimovanje i odmor od svakodnevnice i zagušljivog gradskog vazduha, jer vazduh na Kopaoniku je nešto posebno; čist, svež i lekovit. A na sve to, tu su i jedinstveni zimski pejzaži, koji ostavljaju bez daha.

A ono najbitnije, jesu kopaoničke ski staze. Iskusnim skijašima su već dobro poznate i omiljene. Ali one su savršene i za početnike, pa čak i ako neko nikad do sad nije stao na skije, niti imao susreta sa bilo kojom ski stazom, na Kopaoniku će se lako snaći. A najlakše i najbezbednije je uz pomoć instruktora.

MM Ski Racing

Ako želite za svoje dete najbolje od najboljeg, MM ski racing je pravi izbor. Svake godine na Kopaoniku se organizuju trening kampovi, i to za one koji se prvi put susreću sa skijanjem, a želeli bi i da se oprobaju u svetu takmičarskog skijanja. Nisu zaboravljeni ni oni koji već imaju iskustva sa ovim sjajnim sportom, ali bi želeli bi da poprave neke elemente tehnike.

Najbolji način da se dođe do uspeha je uz pomoć iskusnih trenera koji su i sami jednom bili deca, na početku, bez ikakvog znanja, sa drhtavim kolenima, ali sa voljom i željom da rade. Danas su to ljudi koji su skijanju posvetili svoj život i karijeru i spremni su da svoje godinama sticano znanje i iskustvo podele sa drugima.

Nemojte dopustiti da ovo bude još jedna neaktivna i usnula zima. Iskoristite maksimalno sve blagodeti koje nam pruža ovo godišnje doba, kao i naša čarobna planina. Vaše dete će Vam biti zahvalno, a videćete da će sledeće godine i samo pitati da li može ponovo da ide na Kopaonik i bude deo naše ski porodice.