Šta svaki roditelj treba da zna...

Šta svaki roditelj treba da zna pre nego što dovede dete u MM školu skijanja. Skijanje je svakako jedan od najboljih zimskih sportova. A ono što je najlepše od svega je to što se sa skijanjem može početi u vrlo ranom uzrastu i odlično je za poboljšanje razvoja motorike i koordinacije pokreta.
Citeste mai mult...

Zašto je bitno ove godine da idete na zimovanje?

…ili tri razloga zašto su aktivnosti na Kopu ove godine OBAVEZNE

„Stiže zima, a sa njom i zimske čarolije. A ono zbog čega posebno volimo ovo godišnje doba je činjenica da konačno možemo da uživamo u našim omiljenim planinama.“

Citeste mai mult...

MM - priča o ljubavi i strasti

Marija Matić je sertifikovani ISIA instruktor skijanja, bivši reprezentativac skijaške reprezentacije Srbije, vlasnica škole skijanja i snouborda MM ski-sport i osnivač Skijaškog kluba MM...
Citeste mai mult...

Bezbednost na skijama

Ako ste ove godine odlučili da isprobate nešto novo - odete na zimovanje i po prvi put u životu da stanete na skije, postoje određene stvari na koje morate da obratite pažnju...
Citeste mai mult...

Kopaonik Trening Ski kampovi

Zima samo što nije, a sa njom i prvi sneg. Za većinu zima predstavlja prelazno godišnje doba pre proleća, kada je jedini cilj dobro se ušuškati ispod pokrivača i preležati je gledajući serije i filmove...
Citeste mai mult...

Skijanje i roleri – ima neka tajna veza

Bliži nam se polako još jedna zima, a mnogi od nas joj se i te kako raduju, budući da tada postaje aktuelna jedna od omiljenih sezonskih aktivnosti: naravno, reč je o skijanju!
Citeste mai mult...

5 najčešćih grešaka početnika u skijanju

Kada se nađete u situaciji da tek počinjete da savladavate neku veštinu, prirodno je da postoje različite nesigurnosti i strahovi koje uzrokuju greške.
Citeste mai mult...

SNOUBORDING ili kako se ludo zabaviti uz pomoć jedne daske

Još jedna fantastična zimska aktivnost koja godinama unazad postaje sve zastupljenija i popularnija, posebno među mlađom populacijom je svakako vožnja snouborda, odnosno snoubording.
Citeste mai mult...

Odabir skijaških cipela (pancerica)

Kako se bliži sezona, tako svake godine čujemo dosta pitanja oko toga kakve skijaške cipele (pancerice) izabrati. Jer, verovali ili ne, pancerice su deo opreme koji najviše može uticati na vaš napredak u skijanju.
Citeste mai mult...

Odabir skija

Kada se odlučite za kupovinu skija budite potpuno iskreni o tome koji je vaš skijaški nivo i kakva je vaša fizička sprema. Dobar prodavac će svakako znati koji model da vam zatim preporuči.
Citeste mai mult...

Zašto nam je potreban instruktor skijanja?

Skijanje je zabavan i atraktivan sport, podjednako uzbudljiv kada se praktikuje kada ste sami ili u društvu. Pogodan je za sve one koji vole osećaj slobodne, prožet mrvicom (ili nešto više) adrenalina, za one koji vole brzinu, ali i bezbrižnost i sigurnost kako bi mogli maksimalno da uživaju.
Citeste mai mult...

Iskoristite lepote čarobnog Kopaonika

Planina Kopaonik se smatra jednim od najvrednijih dragulja Srbije. Poznata i po nazivu Srebrna planina, pruža se od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 kilometara sa najvišom tačkom na 2017 metara.
Citeste mai mult...

Pa šta ako ste početnik?

Šetnja po snegu na planini je prijatna i zdrava aktivnost, sedenje u kafiću i ispijanje toplog čaja uz kuckanje porukica na mobilnom – takođe, ali praktično ne možete reći da ste bili na zimovanju ako niste skijali!
Citeste mai mult...

Dobrobiti skijanja

Za pojedine ljude, prvi sneg znači samo jedno – “iskopavanje” vunenih čarapa i prekrivača iz ormara i momentalno prepuštanje stanju hibernacije!
Citeste mai mult...