Ski school Kopaonik

MM Ski Sport School offers training for beginner skiers as well as those interested in snowboarding. An ideal ski school for children and beginners with the constant attention of instructors

Certified ski instructors

Our world-renowned instructors will allow you and your loved ones to improve their skiing skills, whether you are a complete beginner or a veteran on skis

Ski school for safety

Basic and advanced skiing and snowboarding training programs for children and adults, with which they gain safety and self-confidence on the snow

Team size
Reservations
Currently trains
Already skiers

MM Škola skijanja - Kopaonik

MM SKI SPORT - Škola skijanja na Kopaoniku će Vam pomoći da ispunite svoj skijaški potencijal i ovladate veštinom, koja se nikada ne zaboravlja! Učenje je jednostavno i zabavno, dostupno svim generacijama i prilagođeno Vašem nivou znanja, uz zagarantovanu bezbednost!

Naš tim čine licencirani instruktori, sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem, koji su polaznicima posvećeni kako na stazi, tako i van nje. U zavisnosti od nivoa Vašeg skijaškog znanja, časovi se sastoje kako od početnih vežbi, tako i od naprednih tehnika skijanja. Ski škola se sastoji od časova koji se odvijaju individualno ili u grupi, shodno Vašim potrebama i željama, u dogovoru sa instruktorom.

Skijanje je višestruko korisno za čitav organizam, kako dece, tako i odraslih i mogu ga upražnjavati svi, bez starosnih ili bilo kakvih drugih ograničenja. U njemu učestvuje čitavo telo – pre svega jača aparat za kretanje, konativne i kognitivne sposobnosti, ali utiče pozitivno i na psihološki razvoj ličnosti. Zbog svih prednosti, koje ova vrsta aktivnosti pruža – ne čudi što najveći broj naših polaznika čine deca. Skijanje je idealan način da deca stvore zdrave navike i kroz igru i druženje otkriju sve čari zime, pogotovo kada je u pitanju veličanstvena planina Kopanik u pitanju!

U radu sa decom, važna je naročita strpljivost i koncentracija, kako bi im se približio ovaj sport i sve blagodeti koje on donosi. Uz naš stručni tim, deca se osećaju prijatno, sigurno i prihvaćeno – što će im dati snagu da savladaju sve prepreke u učenju.

Škola skijanja MM SKI Sport na Kopaoniku će uz boravak na svežem planinskom vazduhu, veštine i znanje na skijama, mališanima podariti i trenutke za pamćenje i želju da se na stazu ponovo vraćaju.

Učenje nove veštine je od izuzetne vrednosti za razvoj svake osobe. Uz odgovarajući pristup, svako učenje može biti zabavno i lepo i – ovo je možda najbolja poruka koju želimo da najmlađi, pored skijanja, savladaju. Dok učimo skijanje, mi ujedno učimo i lepo ponašanje, upoznajemo se sa društvenim normama, ali i saznajemo na delu više o upornosti, disciplini i istrajnosti, koje će nam biti od velike pomoći u svim segmentima života. I za sve to je potrebna pouzdana ski škola!

Časovi sa najmlađima, osim stručnog pristupa instruktora, podrazumevaju i posebno ograđen poligon za vežbu sa kreativnim rekvizitima i maskotom – Medom, koji će učenje učiniti još zabavnijim i lepšim. Mališani imaju priliku da se druže i uživaju u zimskim čarolijama planine Kopaonik, sigurni i bezbedni.

Nakon savladanih osnova, mališanima su dostupni napredniji programi obuke skijanja i snowbordinga, uz koje će steći sigurnost i samopouzdanje na snegu, koje će im doneti još mnogo nezaboravnih trenutaka.

Uvek smo na raspolaganju kako deci, tako i roditeljima, koji žele da obnove svoje skijaško znanje. Saradnja sa roditeljima je važan segment našeg rada – sa dobrim primerom i podrškom pokraj sebe, deca će sa lakoćom savladati i najzahtevnije tehnike, a Vi ćete biti ponosni.

Osim skijanja i snowborda, oni najhrabriji imaju priliku da iskuse nešto zaista posebno: ekstremni spust niz stazu na sankama Snake Gliss.

Znanja koja se na snegu savladaju, ostaju za ceo život. Prijateljstva koja se tu sklope, nikada se ne zaboravljaju. Uspomene koje ostaju, tu su da nas motivišu da pravimo nove.

Ko jednom na stazu dođe – uvek se na nju i vraća! MM Skijaška škola na Kopaoniku zajedno sa Vama stvara nezaboravne uspomene!


News and Blog

Popravni ispit za zvanje sportski instruktor alpskog skijanja/ snouborda Kopaonik mart 2021
15. Mar 2021 News
Popravni ispit će se održati 18.03.2021. i 20.12.2020. sa početkom u 10.00h
Read more »
Kurs za sticanje zvanja instruktora skijanja i snouborda, Kopaonik 2021
06. Mar 2021 News
MM ski-sport u saradnji sa Sportskom Akademijom Beograd raspisuje konkurs za upis polaznika na kurs 120 sati osposobljavanja za sticanje zvanja...
Read more »
See all news Посмотреть все сообщения в блоге