Obično se grupne lekcije preporučuju deci mlađoj od 10 godina. Razlog za to je što mlađoj deci postaje lakše da uče sa drugima sličnog uzrasta. Skijanje u is...
Pročitaj više
Prednost privatnih časova skijanja je u tome što će se instruktor fokusirati samo na potrebe i veštine polaznika, sadržaj nastave je prilagođen potrebama d...
Pročitaj više
Individualna nastava Individualno i efikasno Da li želite da probate nešto novo, da se usavršite, napredujete, opustite, uživate i uz sve to budete be...
Pročitaj više

MM ski sport se bavi obukom skijanja i snouborda dece i odraslih u Turističkom centru Kopaonik, a u skladu sa programom rada Smučarskog Saveza Srbije. Škola postoji od 2012. i angažuje 40 instruktora skijanja i snouborda.

Mnogo je važnih odluka koje treba donijeti pri odabiru dječjeg skijanja. Sa ili bez iznajmljivanja skija, početničke ili napredne, poludnevne ili celodnevne nastave-ali što je najvažnije, trebalo bi da odlučite da li vašem detetu treba grupni ili privatni čas.

Neki roditelji bi takođe mogli da nauče svoju decu da sami skijaju. Međutim, preporučujemo da o tome razmislite samo ako ste odličan i iskusan skijaš i ako imate dovoljno strpljenja. Prijavom vašeg deteta na čas skijanja sa profesionalnim učiteljem skijanja, možete biti sigurni da se svaka od tehnika pravilno uči i da vaš mali skijaš ne usvaja loše skijaške navike.

Sveobuhvatan i zahtevan program obuke skijanja i snouborda za najmlađe skijaše pre svega podrazumeva angažovanje profesionalnog, preciznog i stručnog kadra kakvog nesumnjivo može imati samo MM ski sport. Treba napomenuti da je naš tim sastavljen od instruktora sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom, bivšim takmičarima i reprezentativcima, koji imaju potrebne kvalifikacije, strpljenja, želje i volje da realizuju ovakav projekat obuke skijanja i snouborda na pravi način kroz Bezbedno učenje i zabavu.

MM SKI SPORT - Škola skijanja na Kopaoniku će Vam pomoći da ispunite svoj skijaški potencijal i ovladate veštinom, koja se nikada ne zaboravlja! Učenje je jednostavno i zabavno, dostupno svim generacijama i prilagođeno Vašem nivou znanja, uz zagarantovanu bezbednost!

Naš tim čine licencirani instruktori, sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem, koji su polaznicima posvećeni kako na stazi, tako i van nje. U zavisnosti od nivoa Vašeg skijaškog znanja, časovi se sastoje kako od početnih vežbi, tako i od naprednih tehnika skijanja. Ski škola se sastoji od časova koji se odvijaju individualno ili u grupi, shodno Vašim potrebama i željama, u dogovoru sa instruktorom.

Skijanje je višestruko korisno za čitav organizam, kako dece, tako i odraslih i mogu ga upražnjavati svi, bez starosnih ili bilo kakvih drugih ograničenja. U njemu učestvuje čitavo telo – pre svega jača aparat za kretanje, konativne i kognitivne sposobnosti, ali utiče pozitivno i na psihološki razvoj ličnosti. Zbog svih prednosti, koje ova vrsta aktivnosti pruža – ne čudi što najveći broj naših polaznika čine deca.Skijanje je idealan način da deca stvore zdrave navike i kroz igru i druženje otkriju sve čari zime, pogotovo kada je u pitanju veličanstvena planina Kopanik u pitanju!

U radu sa decom, važna je naročita strpljivost i koncentracija, kako bi im se približio ovaj sport i sve blagodeti koje on donosi. Uz naš stručni tim, deca se osećaju prijatno, sigurno i prihvaćeno – što će im dati snagu da savladaju sve prepreke u učenju.

Škola skijanja MM SKI Sport na Kopaoniku će uz boravak na svežem planinskom vazduhu, veštine i znanje na skijama, mališanima podariti i trenutke za pamćenje i želju da se na stazu ponovo vraćaju.

Učenje nove veštine je od izuzetne vrednosti za razvoj svake osobe. Uz odgovarajući pristup, svako učenje može biti zabavno i lepo i – ovo je možda najbolja poruka koju želimo da najmlađi, pored skijanja, savladaju. Dok učimo skijanje, mi ujedno učimo i lepo ponašanje, upoznajemo se sa društvenim normama, ali i saznajemo na delu više o upornosti, disciplini i istrajnosti, koje će nam biti od velike pomoći u svim segmentima života. I za sve to je potrebna pouzdana ski škola!

Časovi sa najmlađima, osim stručnog pristupa instruktora, podrazumevaju i posebno ograđen poligon za vežbu sa kreativnim rekvizitima i maskotom – Medom, koji će učenje učiniti još zabavnijim i lepšim. Mališani imaju priliku da se druže i uživaju u zimskim čarolijama planine Kopaonik, sigurni i bezbedni.

Nakon savladanih osnova, mališanima su dostupni napredniji programi obuke skijanja i snowbordinga, uz koje će steći sigurnost i samopouzdanje na snegu, koje će im doneti još mnogo nezaboravnih trenutaka.

Uvek smo na raspolaganju kako deci, tako i roditeljima, koji žele da obnove svoje skijaško znanje. Saradnja sa roditeljima je važan segment našeg rada – sa dobrim primerom i podrškom pokraj sebe, deca će sa lakoćom savladati i najzahtevnije tehnike, a Vi ćete biti ponosni.

Osim skijanja i snowborda, oni najhrabriji imaju priliku da iskuse nešto zaista posebno: ekstremni spust niz stazu na sankama Snake Gliss.

Znanja koja se na snegu savladaju, ostaju za ceo život. Prijateljstva koja se tu sklope, nikada se ne zaboravljaju. Uspomene koje ostaju, tu su da nas motivišu da pravimo nove.

Ko jednom na stazu dođe – uvek se na nju i vraća! MM Skijaška škola na Kopaoniku zajedno sa Vama stvara nezaboravne uspomene!