U najpoznatijoj zelenoj oazi Beograda sada možete 365 dana u godini uživati u omiljenim zimskim sportovima, trenirati i pripremati se za predstojeću sezonu.

Da li vam se ikada desilo da ne možete da dočekate zimsku sezonu da otputujete na planinu i stanete na skije ili snoubord? A da li vam se desilo i to da na planinu dođete apsolutno nepripremljeni jer ste poslednji put na skije ili snoubord stali pre godinu dana?

Carstvo zimskih sportova čitave godine

Skiada je mesto za sve one ljubitelje zimskih sportova, za profesionalce i takmičare, ali i za one koji nikada ranije nisu imali priliku da skijaju ili voze snoubord. Ovo je mesto za odrasle, za tinejdžere, ali i za mališane. Brdo koje se nalazi u najlepšoj beogradskoj oazi omogućava vam da se uključite u školu skijanja ili snoubordinga kada god poželite, pa čak i u vrelim letnjim danima.

Za strastvene ljubitelje zimskih sportova

Za iskusne i strastvene skijaše ili snoubordere ovaj novitet na Adi znači da će 365 dana u godini moći da vežbaju svoju tehniku, skijaju ili voze snoubord. Tako će utoliti želju za onim što najviše vole, a što nije uvek moguće, osim u zimskim uslovima. Svaku novu zimsku sezonu dočekaće lakše i u boljoj formi.

Za profesionalce

Profesionalci i takmičari moći će da se pripremaju za zimsku sezonu i takmičenja i ostalih meseci i na domaćem terenu, što može predstavljati veliko olakšanje. Profesionalno skijanje i vožnja snouborda nisu naivni sportovi, pa se često mogu desiti i povrede. Oporavak je individualan i, naravno, zavisi od vrste povrede, ali u većini slučajeva odlaže povratak na snežnu stazu. Zato je Skiada odlično mesto i za one koji se oporavljaju posle povreda, jer ovde mogu trenirati opuštenije, lagano se oporavljati, a takođe neće potpuno ispasti iz forme.

Učenje i unapređenje karving skijanja

Oni koji nikada nisu imali priliku da se oprobaju u karving skijanju moći će to da urade na ski simulatoru i skijaškom brdu na Adi. Uz iskusne trenere usvojićete tehniku karving skijanja i bićete spremni za ski-stazu. Oni kojima je ova tehnika skijanja već poznata moći će da je vežbaju, da unaprede i usavrše svoje skijanje i agilnost na stazi.

Za najmlađe

Deca su najbolji učenici jer su spremna da slušaju i lako usvajaju nova znanja i tehnike. Tako i skijanje ili vožnja snouborda za najmlađe predstavljaju manji problem nego za one malo starije. Upravo zato je Skiada idealno mesto za sve mališane koji žele da se oprobaju u ovim sportovima. U Beogradu mogu lako načiniti prve korake, uz pomoć izuzetnih trenera i pedagoga, pa kad dođu na planinu, samo će nastaviti gde su stali. Takođe, učenje na planini i snegu dosta će se skratiti ako deca na ski-stazu dođu sa predznanjem o osnovnim elementima tehnika. Časovi skijanja i snouborda na ovaj način dostupni su cele godine i sjajan su način da deca zavole ove sportove i da se posle možda oprobaju i u takmičarskom svetu.

Za sve one koji žele da budu u formi

Osobe koje vole da budu u top-formi i ne mogu da zamisle dan bez neke vrste fizičke aktivnosti sigurno će voleti Skiadu. Ovde će moći da se oprobaju u nečemu novom i odrade sjajan kardio trening, ali i ozbiljan trening snage.

Virtuelna realnost i snežni sportovi

U skladu sa najnovijim trendovima u svetu virtuelne realnosti svi zainteresovani moći će da se oprobaju u snežnim sportovima i na ovaj način. Jedinstveno iskustvo virtuelne realnosti posebno je privlačno mlađim generacijama, ali je i nešto što bi svi trebalo da iskuse.

Skijanje na olimpijskim stazama

Ko god da se ikada pitao kako je to skijati na olimpijskim stazama, sada će konačno moći da dobije odgovor na to pitanje. I ne samo to već će imati priliku da se okuša u tome. Pomoću simulatora biće dostupne i simulacije vožnji na olimpijskim stazama, gde će se svako ko proba osećati kao da je osvojio olimpijsko zlato.

Za sve koji žele da se zabave

Zimski sportovi su za sve: za one koji su posvećeni, za one koji imaju velike snove i želje, ali i za one koji samo žele da se zabave i oprobaju u nečem novom. Pored skijanja i vožnje snouborda, cele godine biće dostupno i sankanje na gumama, tjubing. To može biti idealna aktivnost za proslavu rođendana, tim bildinge, pa čak i prvi dejt.

Iznajmljivanje i servisiranje opreme

Svi koji nemaju svoju opremu moći će da je iznajme, a oni koji imaju opremu moći će da je kod nas servisiraju cele godine.